Certificeerbare eenheid Honden & Katten

Bedrijfsleider Dierverzorging

broken image

Werkt u met honden en katten? Vangt u deze dieren op? Fokt of verkoopt u deze diersoort? Dus u bent bedrijfsmatig bezig met deze diergroep? Dan heeft u wellicht te maken met het Besluit Houders van Dieren en dan met name de Certificeerbare Eenheid Honden & Katten.

Op alle onderdelen uit de Certificeerbare Eenheid Honden & Katten wordt ingegaan. De te behandelen onderwerpen zijn o.a. wetgeving, gedrag, voeding, rassenkennis, ziekte en gezondheid, anatomie en fysiologie, voortplanting, erfelijkheid, huisvesting en vachtverzorging. De opleiding wordt gegeven door gespecialiseerde docenten die dagelijks in de praktijk met de lesonderwerpen bezig zijn. Zij zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste wetgeving en ontwikkelingen.

Als alle werkzaamheden in het BPV praktijkboek zijn afgetekend tijdens de verplichte stagedagen, En alle huiswerkvragen uit het opdrachtenboek met een voldoende zijn afgetekend, en geslaagd bent voor het theorie-examen en de Proeve van Bekwaamheid (afsluitende evaluatie) ontvangt u het Certificaat van het Besluit Houders van Honden & Katten.